Vyhľadávanie

Inteligentná váha Xiaomi Mi Smart Scale 2

Detail inzerátu

Číslo inzerátu 83629
Zobrazené 139
Inzerát expiruje 12-12-2026
V kategóriach Zdravie a krása

Popis

3 presné ukazovatele

S troma základnými meracími funkciami vám pomôže okrem telesnej váhy zistiť aj BMI a stav tela. Váha Smart Scale 2 meria najmenšie zmeny hmotnosti pomocou vysoko presného senzora tvaru G z mangánovej ocele. Na zhromažďovanie a interpretáciu údajov sa používajú tri rôzne algoritmy, ktoré dosahujú polovicu chybovej odchýlky oproti porovnateľným váham. 

Sledovanie kondície

Veľké zmeny často vyplývajú z malých krokov. Zmeny a pokroky je možné sledovať prostredníctvom aplikácie Mi Fit. Vďaka tejto aplikácii budete mať všetky potrebné údaje ihneď na dosah ruky.

Profily pre celú rodinu

Mi Smart Scale 2 je vhodná ako pre dospelých, tak aj pre deti. Automaticky identifikuje každého člena rodiny a môže uložiť až 16 užívateľských profilov.

Postavený s vnútornou silou

Xiaomi Mi Smart Scale ponúka jedinečný vizuálny zážitok za každým, keď sa pôjdete zvážiť. Na jej výrobu bolo použité odolné tvrdené sklo s viac ako 91,5% priepustnosťou svetla pre hlavný panel. Rafinovaná textúra a lesklý povrch vytvárajú z váhy dokonalý doplnok každého domova.

LED displej

Krásne ukrytý LED displej sa rozsvieti po postavení sa na váhu. Elegantný displej poskytuje jasné hodnoty pomocou 161 LED svetiel. Unikátny svetelný senzor automaticky nastavuje jas pre čitateľnosť za všetkých podmienok.

Skúšaná a testovaná

Dôkladná kontrola kvality, ktorou prešla inteligentná váha, zahŕňa skúšku pádom oceľovej guľôčky z výšky 1 m, aby sa zaručilo, že leštené sklo sa len tak ľahko nerozbije.

Cena: 30 EUR
Nezabudnite spomenúť že voláte z inzercio.sk
Pridané 17-02-2021
Pridal

Podobné inzeráty