Vyhľadávanie

Dr.Protect Makový Olej kapsuly 30 kps

Detail inzerátu

Číslo inzerátu 83681
Zobrazené 130
Inzerát expiruje 12-12-2026
V kategóriach Zdravie a krása

Popis

Produkt obsahuje za studena  lisovaný makový olej, ktorý  je bohatým zdrojom vápnika, železa  a ďalších  minerálov (horčík, draslík, fosfor, sodík, zinok, selén, meď, mangán), vitamínov  (vitamín E, vitamín C, vitamíny  B1, B2, B3, B5, B6) nasýtené, mononenasýtené i viacnásobné nenasýtené kyseliny (omega-3).

Jednotlivé zložky sú nápomocné k normálnemu fungovaniu nervového systému a psychiky, napomôže v boji s únavou a stresom.

Makový olej  má  relaxačný účinok, prispieva k zaspávaniu a  normálnej funkcii dýchacieho systému, je predurčený na využitie v starostlivosti  o kožu, vlasy a nechty.

Potrebujete doplniť vápnik? Zabudnite na mlieko, dajte si mak!

Mak siaty je pomerne kontroverzná rastlina. V niektorých štátoch je jeho pestovanie dokonca zakázané kvôli značnému obsahu ópia, ktoré sa v ňom nachádza. Na druhej strane je však mak najvýznamnejším potravinovým zdrojom vápnika. Obsahuje ho totiž  až 12 krát viac  ako mliečne zdroje. Podľa najnovších výskumov je využiteľnosť vápnika z rastlinných zdrojov oveľa vyššia ako z  mlieka a  mliečnych výrobkov, v ktorých je vápnik viazaný na kazeín. Pravidelná konzumácia maku môže preto významne prispieť k prevencii osteoporózy – ochorenia z nedostatku vápnika, ktoré vo vyspelých krajinách nadobúda charakter epidémie. Mnohí ľudia tiež uvítajú upokojujúce účinky maku a jeho priaznivý vplyv na zdravotný stav vlasov, nechtov a zubov. Obsahuje aj veľké množstvo železa: 100 g maku obsahuje až 122%  jeho odporúčanej dennej dávky. Je preto viac ako vhodný pre ženy všetkých vekových kategórií.

Žiaľ súčasná legislatíva Európskej únie nám nedovoľuje uvádzať mnohé ďalšie významné účinky makového oleja. Informácie sú však ľahko dostupné v knihách, časopisoch a na dôveryhodných stránkach na internete. Prosíme informujte sa v záujme Vášho zdravia.

Dávkovanie: Odporúčaná denná dávka: 1 kapsula pred jedlom

Obsah balenia: 30 kps/ 15 g.

Krajina pôvodu: Maďarsko

Výživový doplnok je odsúhlasený Úradom verejného zdravotníctva SR.

Upozornenie : Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Odporúčaná denná dávka by sa nemala presiahnuť. Nevhodný pre osoby citlivé na včelie produkty. Výrobok nie je určený deťom do 3 rokov.

Cena: 10 EUR
Nezabudnite spomenúť že voláte z inzercio.sk
Pridané 17-02-2021
Pridal

Podobné inzeráty