Vyhľadávanie

Dr.Protect Detox Pack

Detail inzerátu

Číslo inzerátu 83725
Zobrazené 135
Inzerát expiruje 12-12-2026
V kategóriach Zdravie a krása

Popis

Dr.Protect Zdravá káva bez kofeínu 200g

 

Pôvod: Zdravá káva je zmes 100% arabica z Brazílie.

Praženie: na espresso (CITY+ FULLCITY vyvážená chuť acidity a horkosti)

Použitie: espresso

Mletie: stredné / stredne tvrdé zrno

Naša skúsenosť: Zdravú kávu sme napražili podľa odporúčaní talianskeho pražiara priamo u výrobcu bezkofeínovej kávy a výsledok bol neuveriteľný, je na nerozoznanie od kofeínovej a zároveň je zdravá na rozdiel od iných bezkofeínových káv ktoré sa odkofeínovávajú chemicky. Názov Zdravá káva sme zvolili nakoľko je možné jej vypiť viac ako kofeínových káv a tým prijímať viac pozitívnych účinkov, ktoré kvalitná káva ponúka.

Dobrá rada: Každú kávu si najlepšie vychutnáte pri správnom pomletí. Táto káva si vyžaduje stredne jemné mletie, na stupnici od 1 do 10 (1 najjemnejšie, 10 najhrubšie) približne stupeň 3-4, závisí to od typu mlynčeka a jeho opotrebovania. V espresso automatoch odporúčame nastaviť mlynček na najjemnejšie mletie a iba v prípade, že káva tečie pomaly použiť hrubší stupeň mletia. Každú zrnkovú kávu si najlepšie vychutnáte ak sú kávové zrná čerstvo pražené – najlepšie 2 týždne až dva mesiace po pražení (záleží od skladovania surovej a praženej kávy, pri skladovaní surovej kávy vo vákuu z farmy až do pražiarne a správnom zabalení po napražení si môže aj napražená káva zachovať čerstvosť viacero mesiacov).

Chuťový profil:

Ovocnosť: ●○○

Vyváženosť: ●●○

Horkosť: ●○○

Aróma: ●○○

Intenzita: ●○○

Dochuť: ●○○ 

Kofeín: ○○○

 

Dr.Protect Det-X kapsuly 60 kps

 

Det-X je kombinácia 14 vitamínov, minerálov a rastlinných výťažkov, ktoré jednotlivo hrajú dôležitú úlohu pri ochrane imunitného systému, väzbe škodlivých látok a očiste tela. Dostatočný kombinovaný príjem vitamínov, minerálov a stopových prvkov prispieva k fungovaniu imunitného systému. Det-X obsahuje kombináciu vitamínu C, horčíka, vitamínu E, Ganodermy Lucidum (huba pečatného vosku), zeleného čaju, zeleru, ginkga biloba, tymiánu, harmančeka, zázvoru, extraktu z bodliaka lekárskeho, koenzýmu Q10, vitamínu A a selénu. *

 

Vitamín A - 303 RE µg 38%
Vitamín E - 268 α-TE mg 2233%
Vitamín C - 1 000 mg 1 250%
Horčík - 250 mg 67%
Selén - 200 µg 364%
Koenzým-  Q10 60 mg
Extrakt z pečatnej voskovej huby - 200 mg
Extrakt zo zeleného čaju - 200 mg
Extrakt z ginka dvojlaločného - 100 mg
Extrakt z listov zeleru - 100 mg 
Tymiánový extrakt - 40 mg
Výťažky z harmančeka - 40 mg
Extrakt z ostropestreca mariánskeho- 40 mg
Zázvorový extrakt - 40 mg

 

Obsah: 60 tabliet/114 g. 
 
1 tableta obsahuje:     
500 mg   Vitamín C (kyselina askorbová)       625% ODD
134,2 mg Vitamín E (DL-alfa-tokoferylacetát) 1121% ODD
125 mg   Horčík (oxid horečnatý) 33,3% ODD
100 mg  Lesklokôrovka obyčajná (Ganoderma lucidum) 100% extrakt z huby
100 mg   Zelený čaj (Camellia sinensis) 100% extrakt z listov
50 mg    Zeler voňavý (Apium graveolens) 100% extrakt z listov / alergén/
50 mg    Ginko dvojlaločné (Ginkgo Biloba)  100% extrakt
30 mg    Koenzým Q10
20 mg    Dúška tymianová (Thymus vulgaris) 100% extrakt z rastliny
20 mg    Rumanček kamilkový (Matricaria recutita) 100% extrakt z kvetu
20 mg    Pestrec mariánsky (Silybum  marianum) 100 %extrakt zo semien
20 mg    Ďumbier lekársky (Zingiber officinale)  100 extrakt z koreňa
151,5 µg  Vitamín A (retinyl-acetát) 18,9% ODD
10,0 µg   Selén (seleničitan sodný)  
Mikrokryštalická celulóza (protihrudkujúca látka, objemové plnidlo)
Hydroxypropylmetylcelulóza (leštidlo, obal)
Stearan horečnatý (emulgátor)
Kyselina stearová (protihrudkujúca látka)
Oxidy železa-žltý, červený, čierny (farbivo).
 
Dávkovanie: 1 tableta denne.
 
Upozornenie: Odporučená denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Výrobok nie je vhodný pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Nepoužívajte pri známej precitlivelosti na jednotlivé zložky doplnku. Skladujte do 25 °C, na suchom mieste, chráňte pred priamym slnečným svetlom, mimo dosahu malých detí. Odsúhlasené Úradom verejného zdravotníctva SR.
Minimálna trvanlivosť a šarža: uvedené na spodnej časti obalu.

 

Dr.Protect Pestrec Mariánsky a Žihľava kvapky 50 ml

 

Výživový doplnok obsahuje za studena lisovaný olej z Pestreca mariánskeho a Žihľavy dvojdomej za použitia technológie, pri ktorej sa zachovávajú všetky cenné látky.

Priaznivé účinky oleja z bodliaka –Pestreca mariánskeho (Silybum marianum ) boli známe už v antickej dobe. V tradičnej medicíne je pestrecový olej veľmi obľúbený a považuje sa za jeden z najbezpečnejších prírodných prostriedkov. Olej sa získava zo semien Pestreca mariánského lisovaním za studena. Využitie pestrecového oleja zahŕňa širokú škálu zdravotných problémov. Najdôležitejšou zložkou tohto oleja je komplex účinných látok pod názvom silymarín (najväčšia koncentrácia silymarinu je v semenách, v menšej koncentrácii sa nachádza v listoch a koreni)  čo spôsobuje, že rastlina, ako aj výťažky z nej majú predovšetkým vplyv na pečeňové bunky.

Pečeň moderného človek denne podstupuje zvýšenú záťaž vplyvom znečistenia životného prostredia, kozmetiky, čistiacich prostriedkov, nevyváženej stravy s nadbytkom chemikálií, stužených tukov, konzervantov, alkoholu, tabaku. Pečeni škodí aj stres, prepracovanie a plytké dýchanie, užívanie liekov vrátane hormonálnej antikoncepcie, alebo liekov na podporu plodnosti, proti bolesti a pod.

Pestrec mariánsky pôsobí ako antioxidant a podporuje:

  • normálne trávenie
  • funkciu pečene a jej detoxikáciu
  • podporuje prirodzenú obranyschopnosť organizmu
  • prispieva k normálnej hladine cukru v krvi

Žihľava dvojdomá podporuje:

  • normálnu činnosť obličiek a prostaty
  • vylučovanie vody z organizmu
  • normálny stav kĺbov, pokožky, vlasov a nechtov

Žiaľ súčasná legislatíva Európskej únie nám nedovoľuje uvádzať mnohé ďalšie významné účinky týchto cenných olejov. Informácie sú však ľahko dostupné v knihách, časopisoch a na dôveryhodných stránkach na internete. Prosíme informujte sa v záujme Vášho zdravia.

Obsah balenia: 50 ml

Odporúčaná denná dávka: 5 kvapiek = 0,4 ml, 2x denne

Obsah silymarínu v dennej dávke je 57,60 mg / v množstve 5 kvapiek/

Krajina pôvodu: Maďarsko

Výživový doplnok je odsúhlasený Úradom verejného zdravotníctva SR.

Upozornenie: Odporúčaná denná dávka by sa nemala presiahnuť. Výrobok nie je vhodný pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Skladujte  do 25 °C, na suchom, tmavom a chladnom mieste, mimo dosahu  detí.

Pečeň je oprávnene považovaná  za chemické laboratórium ľudského tela, prejavy jej  zhoršenej funkcie sú:

  • problematická menštruácia – veľmi silné alebo slabé krvácanie, bolesti pred a počas menštruácie, PMS, cysty, myomy a pod.
  • neplodnosť a opakované potraty
  • narušená zrážanlivosť krvi
  • kožné problémy – ekzémy, akné, vyrážky
  • narušené trávenie – zhoršené trávenie mastných, ťažkých jedál
  • náladovosť, výbuchy hnevu
  • bolesti hlavy

Stav pečene si môžete overiť u Vášho lekára pečeňovými testami (vyšetrenie z krvi). Týmto spôsobom sa preukážu stredne vážne až vážne stavy. Pri miernom zhoršení pečeňových funkcií sú testy často ešte v norme, citlivejšie osoby však už môžu pozorovať zdravotné problémy.

Pečeň má úžasné schopnosti pri tvorbe nových buniek a regenerácii pečene – pečeňovej membrány. Táto má za úlohu zachytiť v krvi látky, ktoré sa vstrebali cez steny čriev, ale pre náš organizmus sú nežiadúce. Pokiaľ je poškodená pečeňová membrána, v krvi kolujú látky ako konzervanty, potravinárske farbivá, skrátka voľné radikály. Voľný radikál viaže na seba tuky a spolu s nimi sa usadzuje. Takto poškodená pečeň zvýšene zachytáva tuky a stukovatie – upchá sa. Pritom by mala slúžiť ako zásobáreň výživových látok, ktoré máme v prebytku, aby v čase núdze dodala tieto látky do krvi. Funkcie pečene:

Hospodári s energiou – Pečeň premieňa (metabolizuje) vstrebané cukry, tuky a bielkoviny, pripravuje ich na použitie v organizme. Pečeň skladuje energiu a dôležité látky (minerály, vitamíny) a podľa potreby ich uvoľňuje do krvného obehu, tvorí žlč.

Odstraňuje jedovaté látky – Pečeň predstavuje dôležitú vstupnú bránu do organizmu, pôsobí ako filter, ktorý z pretekajúcej krvi odčerpáva škodlivé alebo jedovaté látky.

Má regeneračné účinky – V pečeni vznikajú bielkoviny a ďalšie dôležité látky – enzýmy zúčastňujúce sa na výrobe energie, hormóny stimulujúce činnosť ostatných orgánov a bielkoviny udržujúce rovnováhu tekutín v tele. Látky tvorené pečeňou sú základnými zložkami procesu zrážania krvi. Zachytáva a spracováva i látky vznikajúce v tele.

Zásobuje telo živinami – Pečeň skladuje energiu a dôležité látky (minerály, vitamíny) a podľa potreby ich uvoľňuje do krvného obehu

Tvorí žlč– Žlč vylučovaná do čreva ovplyvňuje vstrebávanie tukov a niektorých vitamínov. Žlčou pečeň vylučuje nadbytočné látky.

 

Dr.Protect Ginger Shot 60ml

Zloženie:

  • Zázvorová šťava: 40%
  • Včelí med: 20%
  • Citrónová šťava: 20%
  • Jablková šťava: 20%
  • Objem: 60ml
  • Dávkovanie: 1 fľaštička denne
  • Vyrobené na Slovensku

Dr.Protect Mango Shot 60ml

Zloženie:

  • Mangové pyré: 30%
  • Zázvorová šťava: 20%
  • Citrónová šťava: 20%
  • Včelí med: 15%
  • Jablková šťava: 15%
  • Objem: 60ml
  • Dávkovanie: 1 fľaštička denne
  • Vyrobené na Slovensku

 

Cena: 33 EUR
Nezabudnite spomenúť že voláte z inzercio.sk
Pridané 17-02-2021
Pridal

Podobné inzeráty