Vyhľadávanie

Sťahovanie ťažkých vecí v Bratislava Neviditeľný inzerát

Kategória

Služby / Sťahovanie

Popis
Sťahovanie klavíra Klavír, pianino alebo koncertné krídlo sú ťažké bremená, ktoré si vyžadujú profesionálov nielen na hranie, ale aj na ich premiestň
Sťahovanie klavíra

Klavír, pianino alebo koncertné krídlo sú ťažké bremená, ktoré si vyžadujú profesionálov nielen na hranie, ale aj na ich premiestňovanie. Špecializujeme sa aj na tieto služby, a preto váš hudobný nástroj podľa typu zabalíme do ochrannej fólie a nárazu vzdornému materiálu. V prípade ak potrebujete presťahovať klavír typu krídlo, robíme aj jeho demontáž nôh a častí, horného krídla, pedál. Po jeho presťahovaní vám odborne zmontujeme jednotlivé časti naspäť. Demontáž pri tomto type klavíra je veľmi dôležitá a potrebuje sa to uskutočniť, aby samotný prenos krídla bol čo najbezpečnejší a Vás klavír ochránený.


Sťahovanie klavíra a celkovo ťažkého bremena si vyžaduje presný postup a plánovanie podľa jednotlivých vplyvov ako sú únikový východ, schodisko, výťah a veľa iného, ktoré vykonávame napríklad pri obhliadke ak sa s Vami dohodneme.
Počet pracovníkov je vždy prispôsobený bremenu, ktoré sa sťahuje a takisto aj nákladné vozidlo, nech je samotný priebeh sťahovania čo najlepší a bez obmedzenia.

 

Sťahovanie trezora

Sťahovanie trezorov, kovových bezpečnostných skríň, serverov, hracích automatov a bankomatov  taktiež bezpečne prepravíme.Sťahovanie vykonávame na vozidlách, ktoré disponujú hydraulickými plošinami na pohodlne a bezpečné nakladanie a vykladanie s nosnosťou až do 12ton.

Špecifické detaily inzerátu

Transakcia:: Ponuka

Pridal

Neregistrovaný inzerent

Lokalita

Slovensko, Bratislavský kraj

Detail inzerátu

Číslo inzerátu: 82012
Zobrazené: 71
Pridané 19-11-2020
Inzerát expiruje: 18-11-2021