Vyhľadávanie

GOTIE GNA-350 čistička vzduchu s UV-C žiarivkou Neviditeľný inzerát

Kategória

Počítače / Príslušenstvo

Popis
GOTIE GNA-350 je vo svojej triede bezkonkurenčné zariadenie pre náročných zákazníkov. Na účinné čistenie vzduchu je k di

GOTIE GNA-350 je vo svojej triede bezkonkurenčné zariadenie pre náročných zákazníkov.

Na účinné čistenie vzduchu je k dispozícii náhradný filter HEPA a UV-C germicídna lampa, ktorá spoľahlivo zabíja všetky vírusy, baktérie a iné mikroorganizmy. .

2 v 1 - čistička a zvlhčovač vzduchu so zabudovaným germicídnym žiaričom.
Je vybavená všetkými dostupnými funkciami potrebnými na udržanie primeranej vlhkosti a čistoty vzduchu v miestnosti.

Vhodná do domácností, lekární, čakarní, ambulancií a pod.

Aby ste mohli čistiť a zvlhčovať vzduch súčasne, už nemusíte kupovať niekoľko prístrojov. GNA-350 kombinuje funkčnosť pokročilého ultrazvukového zvlhčovača s výhodami čističa vzduchu. Namiesto veľkého a objemného vybavenia potrebujete iba kompaktné a elegantné zariadenie GOTIE.
Veľká 5-litrová nádrž a vysoká účinnosť 300 ml / h sú zárukou efektívnej hydratácie miestností až do 40 m2 a dlhej prevádzky bez potreby častého doplňovania vody. Keď sa blíži potreba doplniť vodu, zariadenie vás o tom bude informovať zvukovým signálom a podsvietením obrazovky.
Vodný filter zabezpečí správne čistenie vody pred vytvorením pary a odstránením iónov horčíka a vápnika.
Hladká regulácia výstupu pary - veľkosť hmly si môžete regulovať sami. Dva nezávislé výstupy pary zaisťujú účinné zvlhčovanie vzduchu. Pomocou rotujúcej dýzy nasmerujte paru do požadovaného smeru.
Aromaterapia Pri navrhovaní tohto modelu zvlhčovača sme sa ubezpečili, že éterické oleje populárne v aromaterapii sa dajú efektívne používať. Môžu byť aplikované na špeciálnu zásuvku umiestnenú v prístroji. Aromaterapia podporuje liečbu chorôb horných dýchacích ciest a prináša úľavu aj pri stavoch zvýšeného nervového napätia. Nič vám nebráni v tom, aby ste zvlhčovač vzduchu používali aj ako osviežovač vzduchu pomocou svojich obľúbených vonných kompozícií.

Čistenie vzduchu - o odstránenie škodlivých látok zo vzduchu vrátane smogového prachu a alergénov sa postará vymeniteľný HEPA filter s uhlíkovou vložkou. Zabudovaná UV lampa eliminuje roztoče, baktérie a vírusy.
Pohodlná obsluha - zvlhčovač sa ovláda pomocou dotykových tlačidiel alebo pomocou diaľkového ovládača a všetky funkcie sú vybavené intuitívnymi ikonami. Prístroj komunikuje prostredníctvom jasných správ, meniacich farbu displeja.
Viac pracovných režimov  - pokojne spite vo zvlhčenej miestnosti bez obáv z neočakávaných zvukov - v nočnom režime sú zvukové alarmy neaktívne a zariadenie bude pracovať s konštantnou intenzitou pary. Vďaka funkcii automatického vypínania nemusíte pamätať na deaktiváciu prístroja. Ručne aktivujte a deaktivujte UV lampu alebo iné funkcie - máte úplnú kontrolu.
Charakteristický, zaujímavý tvar a minimalistický dizajn vám umožní integrovať zvlhčovač vzduchu GOTIE do dekorácie každého domu a bytu. Použité farby zdôrazňujú vycibrený a elegantný charakter prístroja.

• výkon: 27W
• 2v1 - funkcia čistenia a zvlhčovania vzduchu v jednom prístroji
• mikroprocesorové riadenie
• HEPA filter s uhlíkovým prvkom
• zabudovaná UV lampa
• dotykový panel s mäkkým dotykom
• funkcia studenej hmly
• 2 úrovne zvlhčovania
• aromaterapia - možnosť použitia éterických olejov • automatické vypnutie v prípade nedostatku vody
• vodný filter s iónomeničovou živicou
• nočný prevádzkový režim
• účinnosť: 300 ml / h
• kapacita nádrže: 5L
• diaľkové ovládanie súčasťou balenia (obsahuje batériu: 1xCR2025L)

Cena

115

Pridal

Marek

Lokalita

Slovensko, Banskobystrický kraj, Zvolen, Pliešovce

Detail inzerátu

Číslo inzerátu: 82376
Zobrazené: 58
Pridané 30-11-2020
Inzerát expiruje: 30-11-2021